‘Dins la pell’ és el videoclip oficial del nou disc ‘Dins la pell’ (2015), una història que narra de manera visual i musical la relació tan estreta entre la música, l’home i la naturalesa. Rodat en diversos indrets de Catalunya, aprofitant el meravellós territori en el qual vivim, una noia jove i delicada simbolitza la Mare Natura, qui sent en la pròpia pell les dues cares de la realitat: per una banda, la magnificència del món natural que ens envolta, i per altre banda, la mà inconscient i desconsiderada de la raça humana cap a la vida.

‘Dins la pell’ ha estat produït per la reconeguda firma catalana Seitó Films i la pròpia banda, amb direcció i fotografía de Sergi Canyellas, Nona Codina com a foquista, Lluís Rivera (inextremisfilm) als efectes especials, vestuari de Marta Calmet, patronatge a càrrec de Sara Puigdomènech, i protagonitzat brillantment per l’actriu Roser Ràfols.

El making of s’endinsa en el rodatge del videoclip ‘Dins la pell’, descobrint les interioritats d’aquest i deixant veure tot allò que queda darrere la càmera.

El vídeo ens presenta els professionals, els músics i també els col·laboradors que han fet possible la creació del videoclip, així com els seus protagonistes animals.

El making of ha estat realitzat per la creadora audiovisual Anna Fonoll.

Les aventures cultrumeres

Amb el títol d’Aventures Cultrumeres  i compost per cinc miniclips amb cinc cançons del nou disc ‘Dins la pell’ , es tracta del reflex més fidel de la filosofia del grup: l’amor per la música, la natura, la cultura, la rebel·lió, la família i els amics; i una declaració d’intencions del que vol esdevenir Cultrum!

‘Dins la pell’  és la primera aventura : una cançó enérgica i profunda al mateix temps, que porta per nom el títol del disc, i que explica l’essència de Cultrum , creant un so propi i inconfusible!

‘Els tambors de la rebel·lió’  és la segona aventura: els tres protagonistes fan sonar tot tipus d’artefactes al so del funk més desenfadat!

‘Entender’  és la tercera aventura : amb un missatge molt especial, aquest tema a cavall entre el reggae  i el rock, fa un crit a la llibertat  de l’ànima a tots aquells que creiem que hi ha una altra manera de veure les coses!

‘La foguera’ és la quarta aventura: protagonitzada pel foc, una cúmbia  amb essència mediterrània, que de ben segur que ens farà ballar moltes nits, i és que diuen que el foc purifica l’ànima!

‘Keystrokes’  és la cinquena i última aventura : la nostra manera de veure el soul  més ‘gamberru’ i un crit a l’amor cap a la família  i els amics!

Dins la pell on tour!

On tour 2015.

Casablanca 2016!

‘Somnis’, el primer videoclip de Cultrum, creat per la firma catalana Seitó Films, amb Sergi Canyelles a la direcció.

Es tracta de la història de deu amics inseparables, una història plena de somriures pels bells records i els moments viscuts, amb la veritable amistat com a fil conductor i unes ganes enormes de seguir somiant!

El making of ha estat realitzat per la creadora audiovisual Anna Fonoll.